Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 123tuinposter.nl, Nobelstraaat 31-6 3846 CE Harderwijk
Nederland, e-mail: info@123tuinposter.nl.

1. Toepassing
Deze Algemene Voorwaarden (AV) zijn van toepassing op alle opdrachten en facturen van 123tuinposter.nl, tenzij hiervan schriftelijk door 123tuinposter.nl en opdrachtgever (te noemen: koper) van af is geweken.

2. Eigendomsrecht
Koper waarborgt dat hij/zij beschikt over alle auteurs- en andere rechten betreffende aangeleverd beeldmateriaal en dat 123tuinposter.nl nooit op enige wijze daarop kan worden aangesproken of aansprakelijk kan worden gesteld. Aangeleverde beeldbestanden worden nergens voor gebruikt, tenzij koper hiervoor expliciet toestemming heeft verleend.

3. Klachtenmelding
Gelieve klachten zo snel mogelijk - * doch uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling melden via het contact formulier op www.123tuinposter.nl o.v.v. het factuurnummer. Klachten over kwaliteit van een product of transportschade dienen vergezeld te gaan van enkele digitale foto's ter illustratie. 123tuinposter.nl kan verzoeken het product waar de klacht betrekking op heeft retour te zenden. Retourzendingen zijn voor kosten "123tuinposter.nl". Let op! Klachten die meer dan 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld, worden niet in behandeling genomen.

4. Afhandeling klachten
Indien een klacht door 123tuinposter.nl als terecht wordt beoordeeld, heeft de klant de keuze uit:

  • De order waarop de klacht betrekking heeft, wordt kosteloos opnieuw geproduceerd en uitgeleverd.
  • het aankoopbedrag of een deel daarvan van de order waar de klacht betrekking op heeft, wordt per ommegaande teruggestort op rekening "koper".

5. Aangeleverd materiaal
123tuinposter.nl is altijd afhankelijk van de kwaliteit van het door de koper aangeleverde beeldmateriaal. Kleurafwijkingen of onscherptes op afdrukken van 123tuinposter.nl die aantoonbaar in het aangeleverde beeldmateriaal zitten, geven de koper geen recht op restitutie van aankoopbedragen of gratis herdruk van de bestelde product(en).

6. Levering
Indien 123tuinposter.nl om welke reden dan ook er niet in slaagt de bestelling binnen 30 dagen te leveren, kan de bestelling zonder kosten worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt dan direct retour gestort.

7. Zichttermijn
Omdat 123tuinposter.nl alleen maar werkt met op maat gemaakte producten, is een zichttermijn niet van toepassing op grond van artikel 46d lid 4 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek.

8. Annulering bestelling
Geplaatste, maar niet-betaalde orders worden, tenzij anders overeengekomen, niet in productie genomen. Koper ontvangt 2 x een herinneringsmail van 123tuinposter.nl. Indien hierop geen betaling volgt, worden deze orders zonder nader overleg door 123tuinposter.nl geannuleerd.

9. Kortingsacties beleid
123tuinposter.nl hanteert het beleid dat altijd de hoogste korting telt. Indien er gebruik wordt gemaakt van een kortingsode van bijvoorbeeld 15% komen lagere kortingen zoals bijvoorbeeld een andere code van 10% automatisch te vervallen. Kortingen op kortingen zijn derhalve niet mogelijk.

10. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht
Op deze Algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De Rechtbank van Zwolle is uitsluitend bevoegd om kennis te nemen van daaruit voortvloeiende geschillen.

11. Kleurgarantie

11.1  De kleurgarantie is geldig wanneer de foto minimaal 50% geen kleur meer bevat.

11.2  De kleurgarantie geld niet als er gebruik gemaakt is van schoonmaakmiddelen die chemische stoffen bevatten die de kleuren doen verbleken.

11.3  De kleurgarantie geldt niet als de poster beschadigd is van buiten afkomende omstandigheden.
 
11.4 De kleurgarantie geldt niet als de tuinposter niet goed is onderhouden, het is belangrijk om regelmatig
        de tuinposter schoon te maken van b.v. vogelpoep of sneeuw. 
 
11.5 Verzendkosten voor vervanging en retournering voor garantie zijn voor rekening van de koper.
 
11.6 In het geval dat de claim ongegrond blijkt of inconsistent is met de voorwaarden van de klacht, dan is de klager belast met alle kosten die onze onderneming heeft gemaalkt in verband met de onopgeloste klacht.
 
11.7 Herkenning van de klacht verlengt de garantie periode niet.
 
12. Reclames en aansprakelijkheid
 
12.1 U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u dezelfde dag van ontvangst het transport bedrijf en Dtp Studio Schuurman (123tuinposter.nl)  daarvan te informeren.
 
12.2 Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Dtp Studio (123tuinposter.nl) de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

12.3 Alle producten op de website tuinposter.nl zijn op maat gemaakt en kunnen derhalve dan ook niet retour gezonden of geannuleerd worden.

12.4 Alle produkten worden op de cm nauwkeurig geleverd met een +- marge van 1 tot 10 mm. b.v. u besteld een tuinposter in de maat 150 x 100 cm, dan kan het zijn dat u 149,5 of 150,5 kan krijgen. Dit komt omdat het produkt flexibel  is en geen exacte mm maten mogelijk zijn.

12.5 Uitgezonderd op bovenstaande punt 7.4 , mag een tule met een marge geleverd worden van 1 tot 3 cm verschil, dus het kan zijn als u bv. 150 cm  x 100 cm besteld dat de totale lentge vlak op de grond gemeten zonder buis of lat inclucief de tule tussen de 147 en 150 cm kan zijn, Preciese maten zijn dan ook niet mogelijk met dit systeem.

12.6 Wanneer een tuinposter een lichte oneffenheid heeft of een beschadiging die niet groter is dan 2 mm dan komt dit niet in aanmerking voor garantie.

 

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.