Mandje - 0 artikelen
 • 123Tuinposter.nl
  Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter
 • 123Tuinposter.nl
  Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)
 • 123Tuinposter.nl
  Centimeter nauwkeurig bestellen
 • 123Tuinposter.nl
  Al meer dan 9 jaar buiten getest
 • 123Tuinposter.nl
  LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!
 • 123Tuinposter.nl
  Keuze uit 9 bevestigingssystemen
 • 123Tuinposter.nl
  Afwasbaar en weerbestendig !
 • 123Tuinposter.nl
  De uitvinder van de tuinposter
 • 123Tuinposter.nl
  Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 123tuinposter.nl, Postbus 9032, 3840 GA Harderwijk, e-mail: info@123tuinposter.nl.

1. Toepassing
Deze Algemene Voorwaarden (AV) zijn van toepassing op alle opdrachten en facturen van 123tuinposter.nl, tenzij hiervan schriftelijk door 123tuinposter.nl en opdrachtgever (te noemen: koper) van af is geweken.

2. Eigendomsrecht
Koper waarborgt dat hij/zij beschikt over alle auteurs- en andere rechten betreffende aangeleverd beeldmateriaal en dat 123tuinposter.nl nooit op enige wijze daarop kan worden aangesproken of aansprakelijk kan worden gesteld. Aangeleverde beeldbestanden worden nergens voor gebruikt, tenzij koper hiervoor expliciet toestemming heeft verleend.

3. Klachtenmelding
Gelieve klachten zo snel mogelijk - * doch uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling melden via het contact formulier op www.123tuinposter.nl o.v.v. het factuurnummer. Klachten over kwaliteit van een product of transportschade dienen vergezeld te gaan van enkele digitale foto's ter illustratie. 123tuinposter.nl kan verzoeken het product waar de klacht betrekking op heeft retour te zenden. Retourzendingen zijn voor kosten "123tuinposter.nl". Let op! Klachten die meer dan 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld, worden niet in behandeling genomen.

4. Afhandeling klachten
Indien een klacht door 123tuinposter.nl als terecht wordt beoordeeld, heeft de klant de keuze uit:

 • De order waarop de klacht betrekking heeft, wordt kosteloos opnieuw geproduceerd en uitgeleverd.
 • het aankoopbedrag of een deel daarvan van de order waar de klacht betrekking op heeft, wordt per ommegaande teruggestort op rekening "koper".

5. Aangeleverd materiaal
123tuinposter.nl is altijd afhankelijk van de kwaliteit van het door de koper aangeleverde beeldmateriaal. Kleurafwijkingen of onscherptes op afdrukken van 123tuinposter.nl die aantoonbaar in het aangeleverde beeldmateriaal zitten, geven de koper geen recht op restitutie van aankoopbedragen of gratis herdruk van de bestelde product(en).

6. Levering
Indien 123tuinposter.nl om welke reden dan ook er niet in slaagt de bestelling binnen 30 dagen te leveren, kan de bestelling zonder kosten worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt dan direct retour gestort.

7. Zichttermijn
Omdat 123tuinposter.nl alleen maar werkt met op maat gemaakte producten, is een zichttermijn niet van toepassing op grond van artikel 46d lid 4 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek.

8. Annulering bestelling
Geplaatste, maar niet-betaalde orders worden, tenzij anders overeengekomen, niet in productie genomen. Koper ontvangt 2 x een herinneringsmail van 123tuinposter.nl. Indien hierop geen betaling volgt, worden deze orders zonder nader overleg door 123tuinposter.nl geannuleerd.

9. Kortingsacties beleid
123tuinposter.nl hanteert het beleid dat altijd de hoogste korting telt. Indien er gebruik wordt gemaakt van een kortingsode van bijvoorbeeld 15% komen lagere kortingen zoals bijvoorbeeld een andere code van 10% automatisch te vervallen. Kortingen op kortingen zijn derhalve niet mogelijk.

10. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht
Op deze Algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De Rechtbank van Zwolle is uitsluitend bevoegd om kennis te nemen van daaruit voortvloeiende geschillen.Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO GROUP. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.
 

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.

Als u een smartphone gebruikt, dan moet u deze horizontaal houden om de website duidelijk te zien.