Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

MuurpostersMuurposters maar dan anders

Iedereen had vroeger in zijn jeugd toch muurposters, nee? Wanden die vol hingen met popsterren, voetballers en/of stripfiguren. Elke kinderkamer had ze wel, al dan niet zorgvuldig opgehangen of snel met wat plakband bevestigd. Muurposters uit magazines met een vervelend gaatje van de nietjes in het midden. Pure nostalgie. Bij 123tuinposter.nl grijpen we terug naar die nostalgie en brengen we muurposters op de markt, maar dan wel voor in je tuin! Bijna hetzelfde, maar toch helemaal anders. Al zijn we zeker dat sommige muurposters toch in de veranda belanden en niet in de tuin.

Klik hier om te bestellen
 

Muurposters brengen kleur

Niet enkel in je kamer waar het vroeger al snel slordig oogde en een lappendeken aan kleuren werd, maar vooral in je tuin. Je kiest uit één van onze ontelbare kleurrijke of iets soberdere afbeeldingen en laat deze drukken op je muurposter voor in de tuin. Zowel in de winter, de tussenseizoenen als in de zomer brengen onze muurposters kleur en vrolijkheid. Kan je toch je smaak niet vinden tussen onze beelden dan stuur je ons gewoon je eigen foto door. Deze drukken we dan op jouw muurposters. Zo personaliseer je je muurposter. Ideaal voor op de tuinmuur, een tuinschutting of een donker hoekje. Al kunnen de muurposters ook perfect dienen als blikvanger! Plaats ze in een frame in het midden van je tuin en je hebt vast en zeker iets dat in het oog springt.

MuurpostersKleurvaste muurposters

Je kent het nog wel van vroeger, na een tijdje begonnen die leuke muurposters te verkleurens als de zon er op scheen. Bij 123tuinposter.nl bieden we 3 jaar garantie dat dit niet voorkomt! Zo kan je optimaal van de kleurenpracht in je tuin genieten. Bovendien zijn ze ook niet van papier zodat ze weerbestendig zijn en je je ook daarover geen zorgen hoeft te maken. En moest je toch met vragen zitten dan stuur je gewoon een mailtje of bel je ons, we beantwoorden al je mogelijke vragen over onze muurposters in een oogwenk.

Presenteer je muurposters

Bij ons hoef je geen kleefband te gebruiken. Je hebt de keuze uit 9 mogelijke manieren om je muurposters te gaan monteren. Deze kan je overzichtelijk voorgesteld op onze website vinden en er zit vast wel een bevestigingssysteem tussen dat ook in jouw tuin past. Ook hier bieden we een garantie van 5 jaar op. Online bestellen bij 123tuinposter.nl is dus zonder risico. We drukken al meer dan 9 jaar tuinposters en mogen er ons dan ook een specialist in noemen. Lees gerust online wat onze klanten erover te vertellen hebben.

Jouw foto als muurposter

Mijn eigen foto uploaden

Muurposters maar dan persoonlijk

Vergeet die sterren en idolen! Op de muurposters van 123tuinposter.nl kan je zelf de ster zijn, of op zijn minst een afbeelding naar keuze zetten. Online kan je je eigen foto heel makkelijk uploaden, we leggen alle simpele stappen uit. Bovendien kan je je afbeelding in perfecte kwaliteit laten drukken tot een formaat van 10 meter x 5 meter. Maar zie je je favoriete afbeeldingen liever wat kleinder dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kan tot op de centimeter nauwkeurig je muurposters bij ons bestellen. Als je deze toch stiekem binnen tegen je muur wil hangen, net zoals vroeger gaan we je overigens ook niet tegenhouden.

Zet de toon met muurposters

Alles komt terug, dus ook de muurposters. Hoewel we ze nu maken voor in de tuin krijg je diezelfde persoonlijke touch. En ook al hoef je nu waarschijnlijk geen statement meer te maken of aan te geven wie je idolen zijn, een muurposter geeft wel je persoonlijkheid weer of wat je leuk vindt.

Kies vandaag nog voor één van onze muurposters en keer terug in de tijd, maar dan eigentijds.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.