Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

TuinschilderijJe eigen tuinschilderij

Wie bij een schilderij onmiddellijk aan musea en kunst denk moeten we toch enigszins teleurstellen. Daar zijn we bij 123tuinposter.nl niet helemaal in thuis. Maar, enkele leuke alternatieven voor de tuin hebben we zeer zeker. Wil je een levensecht tuinschilderij op doek of op een poster om je tuin op te fleuren of om wat artistieks in je tuin te brengen? Dan ben je bij ons vast en zeker wel aan het juiste adres.

Klik hier om te bestellen
 

Een tuinschilderij op jouw maat

En dat mag je gerust dubbel interpreteren. Meer dan 100 kunstzinnige foto’s kan je selecteren op onze website. De keuze is werkelijk enorm! Je diept er ongetwijfeld en tuinschilderij op naar jouw smaak en gevoel, dat is immers persoonlijk. Moest je het tuinschilderij van je dromen op het eerste zicht toch niet zien staan, dan is er nog geen mannen over boord. Heb je zelf een leuke foto van een kunstwerk of van wat anders, dan heb je die in een vingerknip naar ons doorgestuurd. Vervolgens drukken wij deze gewoon op je eigen tuinschilderij. Zo krijg je echt wat je wil.

Waar zit dan de dubbele interpretatie? Wel je bestelt je tuinschilderij ook gewoon in het formaat dat je wil. Dus is je tuin zo groot als een postzegel of zo groot als een voetbalveld? Maakt niet uit!
Gewoon de afmetingen van je tuinschilderij online ingeven en het wordt op jouw maat vervaardigd. Zodat het perfect past in jouw omgeving, tuin of terras.

TuinschilderijEen tuinschilderij bevestiging is kinderspel

En we willen niet over "op maat" blijven zeuren maar zelfs de bevestigingssystemen bepaal je grotendeel op jouw maat. Je tuinschilderij kan op maar liefst 9 manieren bevestigd worden. En voor geen enkele van deze methodes moet je een klusser zijn. Gaat je voorkeur naar het warme van hout of het koele van aluminium. Voor ons blijft het gelijk, we volgen jouw smaak.

Check rustig alle mogelijkheden op onze site en heb je vragen dan contacteer je ons maar even. We leggen met plezier uit hoe je je tuinschilderij kan monteren en wat de opties zijn.

Jouw foto als Tuinschilderij

Mijn eigen foto uploaden

Kleurvaste tuinschilderijen

Echte kunstwerken vervagen pas na vele jaren. Bezoek maar eens een museum, de werken zijn allemaal in optimale staat. Daar willen we bij 123tuinposter.nl niet voor onder doen. Een tuinschilderij komt altijd met een garantie op kleurvastheid. Dit garanderen we maar liefst 3 jaar. Hiermee moeten we echt niet onderdoen voor de meesters van de kunst. En na 3 jaar kies je toch gewoon een nieuw tuinschilderij op onze site?

Montage zonder zorgen

Niet enkel monteer je je tuinschilderij eenvoudig, je krijgt er nog 5 jaar garantie op ook. Onze systemen zijn in weer en wind getest, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
En niet onbelangrijk om te onthouden in België, een tuinschilderij van 123tuinposter.nl is perfect afwasbaar. Een regenbui hoeft geen enkel probleem te vormen. Dat hoef je met een geschilderd doek uiteraard niet te proberen.

Zet mee de trend

Bekijk de mogelijkheden op onze site en zet mee de trend. Een tuinschilderij geeft een frisse look aan je tuin en is tijdloos. Lees enkele verhalen van tevreden klanten en bekijk de verschillende mogelijkheden. Je kan je tuinschilderij zeer eenvoudig online bestellen. Fleur je schutting, muur of hek op met een tuinschilderij en oogst de bewonderende blikken.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.