Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

BuitenschilderijPure kunst zo een buitenschilderij

Of dat kan het in elk geval toch zijn. Je kiest immers helemaal zelf voor welk buitenschilderij je gaat. Of het nu een foto is van jezelf, je huisdier, een kunstwerk van één of andere illustere meester uit een ver verleden of een foto uit ons bestand, alles is mogelijk met een buitenschilderij van 123tuinposter.nl.

Klik hier om te bestellen
 

De onbeperkte mogelijkheden van een buitenschilderijBeperkingen daar doen we bij 123tuinposter.nl niet aan mee. We hebben op onze site een ruime keuze aan afbeeldingen voor op uw buitenschilderij. We hebben ze niet geteld maar het zullen er zeker meer dan 100 zijn in de meest diverse rubrieken en naar ieders smaak. Zo hang je in jouw tuin een buitenschilderij dat bij je past. Vind je toch niet helemaal wat je zoekt dan upload je toch gewoon je eigen foto voor op je buitenschilderij. Zo krijg je een uniek buitenschilderij dat je hele tuin opfleurt en die donkere muur volledig aan het zicht onttrekt. Want je koopt dit buitenschilderij ook gewoon in het formaat dat je zelf wil. Je merkt het bij 123tuinposter.nl kennen we amper beperkingen en doen we er alles aan om voldoende opties te bieden.

BuitenschilderijVan mini tot maxi

Niet alleen zijn we al jaren de referentie als het op buitenschilderijen aankomt en leveren we piekfijne kwaliteit. Je kan bij ons je tuinposter zowat in alle mogelijke formaten bestellen. Van petieterig klein tot een formaat van 10 meter x 5 meter. Een levensgroot buitenschilderij naar jouw smaak en met jouw afbeelding naar keuze. Origineel toch?

Even een buitenschilderij ophangen

We gaan er nogal licht over, maar dat is omdat het helemaal niet moeilijk is. We bieden je 9 mogelijke ophangsystemen aan voor je buitenschilderij die allemaal even makkelijk te monteren zijn. Je kan kiezen tussen houten of aluminium frames, met buizen of zonder. Wil je het helemaal simpel houden dan is er het zelfklevende buitenschilderij. Binnen luttele minuten hangt je buitenschilderij en kan je rustig achterover leunen en ervan genieten. Daar draait het immers om. Een buitenschilderij dient om van te genieten, om bij weg te dromen en nieuwe energie te krijgen.

Een buitenschilderij gaat jaren mee

Dat garanderen we je. We hebben onze buitenschilderijen allemaal aan heel wat testen onderworpen. Zelfs in de meest winterse omstandigheden blijven ze netjes op hun plek hangen. We bieden dan ook 3 jaar garantie op verkleuren. Door de meest gesofisticeerde druktechnieken kunnen we dit zonder probleem garanderen. Moest er modder of slagregen je buitenschilderij aantasten, geen paniek! Je buitenschilderij is perfect afwasbaar. Op de montagesystemen zit overigens een garantie van 5 jaar. Zo zeker zijn we van de kwaliteit van onze producten!

Jouw foto als Buitenschilderij

Mijn eigen foto uploaden

Doe inspiratie op

Hebben we je interesse gewekt en wil je eens gaan kijken wat zo een buitenschilderij aan mogelijkheden te bieden heeft? Op onze website 123tuinposter.nl hebben we heel aantal voorbeelden waar je inspiratie kan doen. Decoreer je tuin met een buitenschilderij en deze krijgt in één klap een hele nieuwe uitstraling. Je kan er alle seizoenen van genieten en zelfs op donkere dagen heb je wat om naar te kijken.

Lees ook zeker even wat onze klanten over onze buitenschilderijen en de kwaliteit te vertellen hebben. Zij zijn immers al jaren onze beste reclame. En hoewel veel klanten je zijn voorgegaan kan je me je eigen foto toch nog een uniek buitenschilderij creëren.

Doe vandaag nog inspiratie op en bestel op heel eenvoudige wijze je buitenschilderij online. Binnen enkele dagen hangt een kwalitatief buitenschilderij in je tuin te blinken. Bereid je alvast voor op de vragen van de buren!

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.