Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

BuitenschilderijenKleur eens buiten de lijntjes

Heb je al gehoord over buitenschilderijen? Waarschijnlijk niet, want naar ons aanvoelen bij 123tuinposter.nl zijn buitenschilderijen nog niet bekend genoeg. Maar daar willen we verandering in brengen. Buitenschilderijen kleden immers je tuin aan, geven deze een persoonlijke toets en zijn helemaal niet duur. Bovendien gaan onze schilderijen jaren mee, zodat het een uitstekende investering is waar je heel lang plezier aan gaat beleven.

Klik hier om te bestellen
 

Buitenschilderijen op maat

Bij 123tuinposter.nl hebben we de buitenschilderijen uitgevonden. We brengen deze al verschillende jaren op de markt en nu willen we ook bekendheid gaan genereren op de Belgische markt. Onze tuinschilderijen kan je op onze website bestellen en zijn verkrijgbaar tot 10 meter x 5 meter. Maar ook voor alle kleinere formaten vind je vast een buitenschilderij naar wens. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben er een foto van voor op onze buitenschilderijen. Of je nu voor een oosters beeld, een ongerept strand of ander sfeerbeeld wil opteren je vindt vast wat op onze site. Als dit niet ver genoeg voor je gaat dan stuur je ons gewoon je eigen foto door. We drukken die in geen tijd voor je op onze buitenschilderijen. Een gepersonaliseerd buitenschilderij in je tuin, dat is pas origineel!

BuitenschilderijenOngekende mogelijkheden

Onze buitenschilderijen zijn zeer eenvoudig te plaatsen en omdat ze geleverd kunnen worden met 9 mogelijke bevestigingssystemen kan je er in elke tuin mee uit de voeten. Voor blinde muren of schuttingen kan je opteren voor de zelfklevende buitenschilderijen en heb je wat meer ruimte ter beschikking dan kan je kiezen voor een houten of aluminium frame. Bekijk gerust eens de mogelijkheden die je hebt met onze buitenschilderijen op onze website. We hebben er een aantal mogelijkheden visueel opgelijst. Dan heb je gelijk een idee of onze buitenschilderijen ook voor jouw tuin een meerwaarde kunnen betekenen.

Buitenschilderijen met garantie

Hoewel je het misschien niet zou verwachten zijn al onze buitenschilderijen afwasbaar. Ze kunnen dus wel wat slagregen en modder hebben. Op de afbeeldingen zelf krijg je 3 jaar garantie. Dit wil zeggen dat we door onze moderne druktechnieken kunnen garanderen dat je afbeelding op onze buitenschilderijen kleurvast blijft. Zelfs de zon heeft geen invloed op de levendigheid van de kleuren op onze buitenschilderijen. Op de bevestigingssystemen heb je 5 jaar garantie. Als pionier in buitenschilderijen hebben we een stevige reputatie opgebouwd. Een aantal reacties van tevreden klanten over onze buitenschilderijen hebben we gebundeld en online geplaatst.

Jouw foto als Buitenschilderij

Mijn eigen foto uploaden

Buitenschilderijen betaalbaar voor iedereen

In tegenstelling tot planten en bloemen die je geregeld moet vervangen zullen onze buitenschilderijen veel langer meegaan in je tuin en voor een persoonlijke setting zorgen. Na Nederland waar we al meer dan 9 jaar actief zijn willen we nu ook België gaan veroveren met onze buitenschilderijen. Door sterk in te zetten op leuke afbeeldingen en het mogelijk te maken je eigen foto’s te uploaden en op je buitenschilderij te laten drukken zijn we ervan overtuigd hierin te kunnen slagen.

Bovendien zijn onze buitenschilderijen tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen. Op onze website kan je deze afbeeldingen ingeven. Je krijgt dan ook onmiddellijk de aankoopprijs te zien van je buitenschilderij. 

Een druk op de knop later rolt je bestelling bij ons binnen en beginnen we te drukken. Enkele dagen later staat de koerier met je buitenschilderij voor de deur. Winter en zomer zal je van onze buitenschilderijen genieten. Je kan onze buitenschilderijen overigens ook als cadeau geven. Zo kom je zeker origineel uit de hoek!

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.