Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

TuinschilderijenTuinschilderijen zijn pure kunst

Een vrij forse stelling om mee te openen en misschien ook wel met een korreltje zout te nemen, maar het kan wel. Of onze tuinschilderijen pure kunst zijn of niet bepaal je immers grotendeels, zoniet volledig zelf. Dat is net het leuke eraan! Hoewel ze momenteel naar ons aanvoelen in nog veel te weinig tuinen zijn terug te vinden, zullen onze tuinschilderijen nu ook in sneltempo België gaan veroveren. Zet in elk geval mee de trend en lees nu meer over onze geweldige tuinschilderijen. De nieuwe trend in tuindecoratie.

Klik hier om te bestellen
 

Wat zijn nu eigenijk tuinschilderijen?

Of je het nu tuinschilderijen, tuinposters of muurposters noemt maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat om het personaliseren van je tuin met geweldige beelden. Deze tuinschilderijen zijn bovendien op maat te bestellen (tot op de centimeter nauwkeurig) en geven gelijk een heel ander beeld aan je tuin. Donkere hoekjes of muren krijgen een geheel nieuwe uitstraling.

TuinschilderijenO, tuinschilderijen zijn dus eigelijk posters?

Heel kort door de bocht zou je dat wel kunnen zeggen ja. Maar dan wel van uitstekende kwaliteit, 100% waterbestendig en kleurvast. Daar krijg je zelfs 3 jaar garantie op. Hoe hard de zon ook schijnt op je tuinschilderijen, verkleuren doen ze niet.

En wat zet ik dan op die tuinschilderijen?

Dat bepaal je volledig zelf! Je kan kiezen uit heel wat afbeeldingen die je gelijk op je tuinschilderijen kan laten drukken. Maar echt uniek en origineel ben je pas als je je eigen foto’s gaat uploaden voor op je tuinschilderijen. Zo personaliseer je je tuin met beelden die je zelf geschoten hebt. Beelden van je huwelijksreis, de ondergaande zon in Kreta of je huisdier, alles kan op onze tuinschilderijen. Gewoon je foto uploaden, het formaat ingeven en je bestelling plaatsen. Je hoeft er zelfs niet voor uit je zetel te komen.

En in welke formaten kan dat?

Zoals eerder aangehaald zijn onze tuinschilderijen tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen en van onverwoestbare kwaliteit. Ze passen dus in elke tuin. Het maximale formaat dat je kan bestellen bij ons is 10 meter x 5 meter, werkelijk imposant. Zo heb je gelijk je blikvanger voor je tuin.

Leuk, maar hoe hang ik die tuinschilderijen op?

Vergeet die plakband of een simpel nageltje maar. Onze tuinschilderijen kan je maar liefst bestellen met 9 verschillende bevestigingssystemen. Je kan deze allemaal vinden op onze website en je vindt ongetwijfeld een leuke optie. Je kan opteren voor hout of aluminium, maar net zo goed kies je voor zelfklevende tuinschilderijen als je wat minder plaats hebt en het makkelijk wil houden.

Jouw foto als Tuinchilderij

Mijn eigen foto uploaden

En kan dat tegen een stootje?

Op al onze bevestigingssystemen krijg je 5 jaar garantie. Alle systemen zijn uitvoerig getest. We leveren overigens al maar dan 9 jaar tuinschilderijen en mogen ons dan ook de referentie en specialist noemen in deze markt. Bovendien zijn al onze tuinschilderijen perfect afwasbaar en kleurvast.

Mooi, en hoe bestel ik die tuinschilderijen?

Met enkele simpele klikken op 123tuinposter.nl. Alles staat zeer overzichtelijk op onze website uitgelegd. En geregeld kan je ook leuke aanbiedingen vinden op tuinschilderijen. Hou dus geregeld onze website in de gaten. Je vindt er de nodige inspiratie en een heleboel referenties van klanten.

Opteer dus vandaag nog voor één van onze tuinschilderijen en geef je tuin een persoonlijke toets.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.