Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

MuurposterTijd voor een muurposter op maat

Ok, we geven het toe, in deze barre, koude periode is een muurposter voor de tuin ongetwijfeld het laatste van je zorgen. Daar hebben we bij 123tuinposter.nl uiteraard alle begrip voor. Maar voor je het weet komt de lente er weer aan. De eerste, flauwe zonnestralen die door het wolkendek priemen en je tuin verwarmen en doen ontwaken. En dan laten we de zomer nog even buiten beschouwing. En als we heel eerlijk zijn, waarom zou je zelfs op een mooie winterse dag niet vanuit je veranda van een schitterende muurposter op maat kunnen genieten?

Klik hier om te bestellen
 

Of hoe een muurposter echt op maat kan zijn

We horen je al denken, hoe kunnen jullie bij 123tuinposter.nl zo lyrisch doen over een tuinposter op maat? Omdat we de pioniers zijn! We waren de eerste in Nederland en België die muurposters op de markt brachten. Ondertussen mogen we ook wel stellen met succes als we zelf alle reacties op onze website mogen geloven. Honderden klanten gingen je al voor en bestelden een muurposter via onze website.

Met op maat bedoelen we in de eerste plaats de afmetingen. Op onze website kan je heel eenvoudig de afmetingen van je muurposter bepalen. Afmetingen tot maar liefst 10 meter x 5 meter zijn mogelijk. Dat bedoelen we dus met op maat. Woon je minder riant dan zijn alle kleinere formaten uiteraard ook mogelijk. Een muurposter moet in elke tuin kunnen, daar geloven we sterk in.

MuurposterEen gepersonaliseerde foto op jouw muurposter

Maar daar stopt ons maatwerk niet. Ook de afbeeldingen kunnen op maat aangepast worden. Dit wil zeggen dat je je eigen foto’s kan uploaden en laten afdrukken op je muurposter. Zo personaliseer je je tuin, je schuttingen of die zwarte muur die eigenlijk weinig meerwaarde schept. Je tuin ondergaat met één simpele muurposter een ware metamorfose. Ongetwijfeld heb je al een beeld in gedachten van één van je laatste trips. Een foto die perfect past bij je tuin. Ideaal voor op de muurposter!

Ben je zelf geen persoon die veel foto’s neemt ook dan hebben we bij 123tuinposter.nl. Een team van professionele fotografen heeft een geweldige selectie beelden klaargezet op onze site. Je vindt er ongetwijfeld een foto naar je smaak. Deze afbeeldingen voor onze muurposters staan mooi gerangschikt per categorie dus je vindt er snel je weg in terug. Ongetwijfeld vind je ook het beeld van je dromen.

De zekerheid van een muurposter

Hoewel een tuinposter op maat van 123tuinposter.nl helemaal niet duur is blijft het natuurlijk een investering waar je lang plezier aan wil hebben. Een muurposter op maat moet immers jaren meegaan. Daarvan zijn we ons bewust en onze muurposters zijn dan ook in extreme omstandigheden getest. Om dit extra te benadrukken krijgt u 3 jaar garantie op de kleurvastheid van onze muurposters. Opteer je ook voor een bevestigingssysteem dan krijg je daar maar liefst 5 jaar garantie op. We garanderen dus onze klanten kwaliteit en lange duurzaamheid van onze muurposters. Je wil immers toch een hele tijd van je favoriete foto genieten?

Jouw foto als Muurposter

Mijn eigen foto uploaden

Eenvoudig het systeem naar jouw keuze

Over welke tuin je ook beschikt we hebben steeds een systeem op jouw maat. Je kan deze overzichtelijk op onze website 123tuinposter.nl vinden. Maar liefst 9 mogelijke bevestigingssystemen, allemaal uitgebreid getest, kan je er aanklikken. Kies er tussen aluminium of hout en geef je tuin wat extra cachet. Beschik je over iets minder ruimte, of zit je tussen muren die soms zelf beklemmend kunnen overkomen, dan kan een muurposter op maat de ideale oplossing zijn.

Op onze site vink je gewoon aan welke bevestiging je wil, de maat van de muurposter die je wenst en welke afbeelding. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. In geen tijd stopt de postbode of koerier voor je deur met je fantastische muurposter. Makkelijk zat toch dat online bestellen.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.