Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

TuinposterTuinposters, instant vakantie bij je thuis

We leven in België, de zonovergoten dagen zijn op twee handen te tellen. Maar dat belet ons niet van toch heel wat tijd in onze tuin door te brengen. Vaak combineren we dit toch wel met een aantal trips naar een zonzekere bestemming. Maar hoe trekken we dit gevoel nu in godsnaam door naar onze tuin? Tuinposters kunnen daarbij al een hele stap in de goede richting zijn. Met een goedgekozen afbeelding op je tuinposter schep je immers een instant vakantiegevoel in je tuin. Ook al schijnt de zon hier net wat minder, het gevoel is er al.

Klik hier om te bestellen
 

Een tuinposter op maat

Een tuinposter op maat heeft voor 123tuinposter.nl een dubbele betekenis. Niet alleen kan je uit een ruim bestand aan foto’s kiezen op onze website, je kan ook nog je eigen zomerse foto uploaden en op je tuinposter laten drukken. Zo krijg je een uniek beeld in je tuin met een simpele druk op de knop. Bewonderende blikken en complimentjes over je tuinposter zullen ongetwijfeld je deel zijn en je hebt gelijk een gespreksonderwerp tijdens die zomerse avonden.

Bovendien kan je je tuinposter ook in alle mogelijke formaten laten afdrukken. Zo kan je die ouderwetse schutting of grijze muur helemaal opfleuren met een leuk beeld, maar ook voor kleinere oppervlakten is de tuinposter geschikt. Kijk op 123tuinposter.nl, selecteer je formaat en je weet onmiddellijk wat je te doen staat.

TuinposterTuinposters zijn eenvoudig te bevestigen

Het leuke is dat tuinposters echt voor elke tuin een meerwaarde kunnen betekenen. Beschik je over een stadstuintje of over een tuin zo groot als een voetbalveld? Elke tuin krijgt een frisse toets met een tuinposter en je kan er alle kanten mee uit. Op onze website kan je kiezen welke montage je verkiest. Tuinposters zijn te verkrijgen met aluminium of houten frames waardoor ze zelfs in het midden van de tuin de aandacht kunnen trekken en geplaatst kunnen worden. Beschik je echter over heel wat minder ruimte dan kies je toch gewoon voor de zelfklevende tuinposter! Zo krijgt die muur ook een functie.

Maar liefst 9 verschillende ophangsystemen zijn er verkrijgbaar. Zelfs de meest veeleisende tuinliefhebber moet daar een oplossing tussen kunnen vinden.

De pionier in tuinposters

123tuinposter.nl is overigens de pionier in tuinposters. Ze waren de eerste in België die tuinposters op de markt brachten. Alleen al dat feit op zich is al een kwaliteitsgarantie, maar voor elke tuinposter doen ze er nog een schepje bovenop. Hoewel een tuinposter in weer en wind buitenhangt blijven ze toch kleurvast. Daar krijg je maar liefst 3 jaar garantie op. Waarschijnlijk ben je tegen dan toch al wel toe aan een andere foto op je muurposter.

Op de bevestigingssystemen krijg je 5 jaar garantie. Je hoeft voor de montage van je tuinposter overigens helemaal geen ervaren klusser te zijn. Als onze tuinposters zijn makkelijk te monteren. Alle systemen zijn getest in de meest barre omstandigheden, ze kunnen dus tegen een stootje.

Surf naar 123tuinposter.nl en bekijk daar rustig alle mogelijke opties en ophangsystemen. Je vindt er vast de oplossing naar wens. Bovendien doe je op deze manier nog inspiratie op voor je eigen tuinposter. De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.

Jouw foto als Tuinposter

Mijn eigen foto uploaden

Online je tuinposter bestellen

Je tuinposter bestellen kan je gewoon vanuit je tuin. Op onze website kan je de maat van je tuinposter aangeven, het gewenste ophangsysteem en je foto selecteren. We hebben een ruim aanbod aan foto’s online staan maar je kan dus ook je eigen foto uploaden.

Na enkele klikken weet je perfect de kostprijs van je tuinposter, helemaal geen verrassingen dus. Vervolgens reken je online af en binnen de week heb je de tuinposter bij je thuis. En daar hoef je helemaal je tuin niet voor te verlaten.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.