Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

SchuttingposterEen schuttingposter is er ook voor jou

Ook in onze tuin hebben we graag een beetje privacy. En hoewel het de afgelopen jaren al stevig verbeterd is en steeds meer nieuwe decoratietrends hun richting vinden naar onze tuinen, werd er zeker vroeger maar al te vaak een schutting in de tuin gekwakt. Daar hebben we bij 123tuinposter.nl ondertussen al enkele jaren een oplossing voor gevonden. Met onze schuttingposter verdoezel je lelijke schuttingen en tover je ze om in een kleurrijk geheel. Onze schuttingposter geeft je tuin gelijk een eigentijdse uitstraling.

Klik hier om te bestellen
 

De kwalitatieve schuttingposter

Onze schuttingposter is natuurlijk niet van papier. We laten ze met de grootste zorg en met een onberispelijke kwaliteit drukken. Onze schuttingposter is 100% afwasbaar en kan zelfs een storm doorstaan. Bovendien heeft zelfs een brandende zon geen invloed op de kleur. De schuttingposter komt met 3 jaar garantie op verkleuring, maar gaat nog een hele tijd langer mee. Met wat geluk gaat het dus om een eenmalige aankoop waar je jarenlang plezier van hebt.

SchuttingposterEen schuttingposter in elk mogelijk formaat

En dat mag je vrij letterlijk nemen. Bovendien bepaal je tot op de centimeter nauwkeurig hoe groot je schuttingposter moet zijn. En met één simpele klik weet je gelijk hoeveel je tuinposter kost, want dit is afhankelijk van het formaat en eenvoudig online te berekenen. Bovendien zal je aangenaam verrast zijn van de prijs. Een schuttingposter kost namelijk geen fortuin en je hebt er jaren plezier van!

Doe eens gek met je schuttingposter

Heb je een knotsgekke afbeelding die je graag in je tuin ziet verschijnen? Fijn! Doe maar eens gek want alles kan namelijk met je schuttingposter. Je kan je eigen foto uploaden op onze website en we drukken deze voor je. In geen tijd hangt jouw unieke foto in je tuin. Een schuttingposter die werkelijk de aandacht trekt. Uiteraard kan je het ook een heel stuk eenvoudiger houden en uit de afbeeldingen op onze website kiezen. We hebben een zeer ruime keuze aan kwalitatieve beelden.

Een schuttingposter moet je laten bekijken

Net daarom hebben we keuze te over als het op bevestigingssystemen op aankomt. Niet minder dan 9 mogelijke manieren hebben onze klanten om een schuttingposter te monteren. En die komen allemaal met een garantie van 5 jaar, we zijn dus zeker van de geleverde kwaliteit. Voor elke tuin hebben we een praktische oplossing om je schuttingposter te monteren. Dit gaat van heel eenvoudig met een zelfklevende schuttingposter tot een systeem met houten of aluminium frames. Het hangt maar net van je tuin en smaak af, maar voor ons is alles mogelijk.

Jouw foto als Schuttingposter

Mijn eigen foto uploaden

Bestel je schuttingposter in vertrouwen

Al meer dan 9 jaar brengen we schuttingposters op de markt. We mogen ons dan ook de pionier noemen op dit gebied en hebben een hele hoop ervaring als het op drukken van schuttingposters op aankomt. De kinderziektes zijn er al lang uit en we leveren zeer goede kwaliteit. Bovendien bestel je alles op maat en heel eenvoudig op onze website www.123tuinposter.nl. Ontelbare klanten zijn je al voorgegaan en je kan ook enkele testimonials en commentaren op onze website vinden. Laat je gerust door hen overtuigen.

Bestel je schuttingposter met actie

Kom zeker geregeld een kijkje nemen op onze website. We doen immers geregeld een actie. Zo tik je je schuttingposter nog voordeliger op de kop. Dan is er al helemaal geen reden meer om het niet te doen. Bestel je schuttingposter op www.123tuinposter.nl en je bent weer helemaal mee.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.