Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Een levensecht strand vereewigd op een tuinposter

Ik kijk zelden televisie, maar ik ben toch blij dat ik een paar maanden terug de tuinposter heb voorbij zien flitsen op één of ander programma over verbouwen en interieurinrichting. Deze mensen uit de reportage hadden een tuinposter in hun tuin gemonteerd en dat leek mij ook wel wat. Het zou voor de nodige vulling in mijn grote tuin zorgen en een echte blikvanger vormen. Wel, ik heb nog geen seconde spijt gehad van de aankoop van mijn tuinposter.

Ik besloot een levensechte foto van een Spaans strand op mijn tuinposter te laten drukken. Je kan namelijk zelf je foto’s uploaden op 123tuinposter.nl en je kan héél grote formaten laten drukken. Zo kan je echt niet naast mijn tuinposter kijken. Ik heb de tuinposter naast mijn zwembad gemonteerd, zodat deze eigenlijk zowat de achtergrond vormt. Als ik zwem geeft mijn tuinposter me het gevoel dat ik in Spanje ben en daar was het me eigenlijk om te doen..

Tuinposters monteren op maat

Ik kon uit maar liefst 9 mogelijke manier kiezen om mijn tuinposter te monteren, maar heb gekozen voor een montage met elastieken en ringen. Zo wordt mijn tuinposter opgespannen en kon ik deze makkelijk tegen het tuinhuis monteren. Een klusje dat nog geen halfuurtje in beslag nam en waar ik nu toch al enkele maanden heerlijk van geniet. Heel wat bezoekers die bij me komen zwemmen hebben me al aangesproken over mijn nieuwe tuinposter. Het minste wat je dus kan zeggen is dat de tuinposter opvalt. Volgens mij gaan er nog wel een aantal mensen een tuinposter aanschaffen bij 123tuinposter.nl, maar dat kan ik hen ook alleen maar aanbevelen.

Steeds 3 jaar garantie op je tuinposter

Omdat het in ons landje al weleens wil regenen en stormen hield ik mijn hart vast, maar dat bleek helemaal niet nodig. Tuinposters weerstaan weer en wind en vergen amper onderhoud. Ik heb tot nu toe het doek 2 keer afgeveegd en dat zal het ongeveer zijn. De kleuren schitteren nog altijd en ook zonlicht schijnt er geen invloed op te hebben.

Moest je toch twijfelen, weet dan dat je 3 jaar garantie krijgt op je tuinposter op maat. Ik ben nog steeds blij met mijn tuinposter en overweeg om er nog een kleiner te kopen voor op het terras.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.