Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

TuindoekenDe mooiste tuindoeken

Ondertussen zijn de tuindoeken meer en meer in de Vlaamse tuinen verschenen. Van een kortstondige trend is al lang geen sprake meer. De tuindoeken zijn een blijver! Het is dan ook niet verwonderlijk dat er meer en meer leveranciers en fabrikanten deze tuindoeken beginnen aan te bieden. Let echter op bij wie je je bestelling plaatst, de kwaliteit van deze tuindoeken is immers vaak van sterk wisselende kwaliteit en je wil niet met een verkleurende doek te maken krijgen.

Klik hier om te bestellen
 

Tuindoeken koop je bij de pionier


Bij 123tuinposter.nl daarentegen draaien we al helemaal van in het begin mee. Je kan ons gerust bestempelen als de pionier van de tuindoeken. We hebben ondertussen dan ook een ruime expertise opgebouwd over hoe we deze tuindoeken optimaal dienen te drukken. We kunnen dan ook zonder blozen stellen dat we de beste kwaliteit leveren en dat onderstrepen we bovendien met een garantie van 3 jaar op deze doeken! Een garantie op kleurvastheid gedurende 3 jaar, dat krijg je nergens anders.

Misschien heb je onze tuindoeken de afgelopen jaren ook wel op televisie zien verschijnen?

TuindoekenRuime keuze in montage

Stevig materiaal dat zelfs de meest gure wind en storm kan trotseren. Daar reken je toch op als je overgaat tot de aankoop van een tuinposter? Bij 123tuinposter.nl, waar je de keuze hebt uit maar liefst 9 montagesystemen testen we het materiaal uitvoerig. Voor welke optie je ook kiest, je krijgt er steeds 5 jaar garantie op. En om onze tuindoeken te monteren hoef je helemaal niet gestudeerd te hebben, we durven beweren dat het nog eenvoudiger is dan IKEA.

Tuindoeken met een persoonlijke touch

Surf gerust eens over het web, je zal een heleboel foto’s voor op tuindoeken tegenkomen. Die hebben wij uiteraard ook. Een topcollectie aan afbeeldingen voor op je tuindoek. Maar als je écht een tuindoek op maat wil, dan zit je bij ons pas goed. In enkele muisklikken heb je immers je eigen favoriete foto naar ons doorgestuurd en drukken wij deze op doek. Zo schep je pas echt een unieke tuin, helemaal naar jouw gevoel en met de sfeer die jij wil creëren.

Tuindoeken in alle maten

Geen enkele tuin is gelijk, zeker niet in België waar zowat alles kan en geen 2 tuinen hetzelfde zijn. Daar hebben we bij 123tuinposter.nl uiteraard rekening mee gehouden. Onze tuindoeken zijn verkrijgbaar van mini tot maxi en alles wat daar tussenin zit en steeds met dezelfde drukkwaliteit. Zo komen onze tuindoeken in elke tuin tot zijn recht en kunnen ze overal de aandacht trekken die ze verdienen.

Jouw foto als Tuindoek

Mijn eigen foto uploaden

Nooit meer kale muren

Kale, donkere muren en lelijke afgebladderde tuinschuttingen horen met onze tuindoeken tot het verleden. Met een fleurige vakantiefoto, een mooi beeld of zelfs een foto van je geliefden, geef je deze muren al een heel andere uitstraling. Door je eigen foto te uploaden krijg je bovendien een uniek stuk en bovendien ook een unieke tuin. Deze tuindecoratie maakt echt een verschil en je kan al de rest er op afstemmen zodat het een mooi geheel vormt.

Kijk gerust op onze website en doe daar wat ideeënreferenties eens door zodat je helemaal vol vertrouwen een tuindoek bij ons kan bestellen.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.