Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

TuindoekIk wil ook een tuindoek!

Je hebt dus al van de nieuwste trend gehoord, dat is mooi! Want zolang zijn we nog niet bezig met het mooier maken van tuinen. Een tuindoek is hiervoor ideaal. Het geeft in geen tijd en zonder dat het een fortuin kost een hele eigen toets aan je tuin en bijgevolg aan je interieur.

Klik hier om te bestellen
 

En wat is een tuindoek nu eigenlijk?

De nieuwste trend in tuindecoratie, niet meer maar zeker niet minder. Heb je er al vaak bij een blinde muur of een lelijke schutting in de tuin gedacht: kon ik daar maar wat aan doen, dan is de tuindoek echt wat voor jou! In geen tijd selecteer je een originele foto en kan je je tuin helemaal gaan aankleden. We leven immers in een beeldcultuur en waarom zou je dat niet doortrekken met een tuindoek? Vind je toch niks naar je smaak tussen onze professionele foto’s, dan is er nog geen man over boord. Je kan ook je eigen zelfgenomen foto’s uploaden en op een tuindoek laten drukken. Zo ga je wel heel ver in de personalisatie van je tuin. Begin maar alvast een leuk beeld voor op je tuinposter uit te zoeken.

Past dit wel in mijn tuin zo een tuindoek?

Dat is nu net het leuke, onze tuindoeken zijn er in alle mogelijke formaten en vooral op jouw maat. Op onze site 123tuinposter.nl geef je heel eenvoudig het formaat in dat je wenst en slechts enkele dagen later staan we ermee op je stoep.

Je hebt dus helemaal niet veel ruimte nodig om te kunnen genieten van een gepersonaliseerde tuindoek. Ook de bevestigingssystemen kan je op je eigen tuin afstemmen. Je hebt op onze site maar liefst 9 mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Je vindt er ongetwijfeld dé manier om je tuindoek te monteren en nog de juiste uitstraling te verkrijgen ook. Hout, aluminium, met elastieken of zonder, heel veel is mogelijk. En kennis van techniek is helemaal niet aangewezen om je tuindoek te monteren. Het kleinste kind kan het.

Tuindoek Is dat wel te betrouwen een tuindoek online bestellen?

Bij 123tuinposter.nl zijn we de pionier van de tuindoeken en gaan we al heel wat jaren mee. Ga gerust eens door de referenties op onze website. Op de tuinposters die allemaal afwasbaar zijn krijg je 3 jaar garantie op verkleuring. Verkleuren ze toch binnen deze tijd dan krijg je gewoon een nieuwe. Een tuindoek moet immers een plezier zijn om naar te kijken.

Op de bevestigingssystemen van je tuindoek zit een garantie van 5 jaar. Bovendien zijn we gekend van op TV en hebben we al een heleboel klanten gelukkig gemaakt met een tuindoek op maat. Je neemt dus geen enkel risico met een bestelling te plaatsen op onze site.

Jouw foto als Tuindoek

Mijn eigen foto uploaden

Waarom nu kiezen voor een tuindoek?

Omdat we merken dat er meer en meer interesse komt. Een tuindoek zou wel eens de nieuwe hype van de aankomende zomer kunnen worden. Zeg nu zelf, waarom zou je je tuin niet personaliseren met een tuinschilderij? Je hebt onmiddellijk een zomers gevoel, drukt ook in je tuin uit wie je bent en je hebt gelijk een gespreksonderwerp om een boompje over op te zetten.

Bovendien zijn we de pioniers al het op tuindoeken aankomt. We waren als eerste op de markt en hebben ondertussen een trouwe schare fans opgebouwd. Verschillende klanten zijn al aan hun 2de tuindoek toe.

Wil je mee zijn met de laatste interieurtrends, kies dan nu voor een tuindoek. Vertel het verder of net niet natuurlijk. Je zal merken dat binnenkort overal in het land de tuindoeken zullen opduiken. Mensen hebben immers genoeg van blinde muren en donkere schuttingen. Volg de trend en zorg ook in jouw tuin voor wat kleur en een leuke tuindoek.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.