Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Tuinposters tot wel 10 meter x 5 meter

Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas) Zoals gezien op TV en in de Media  (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Zoals gezien op TV en in de Media (Tuinruimers , Eigen huis en Tuin, Troskompas)

Centimeter nauwkeurig bestellen Centimeter nauwkeurig bestellen

Centimeter nauwkeurig bestellen

Al meer dan 9 jaar buiten getest Al meer dan 9 jaar buiten getest

Al meer dan 9 jaar buiten getest

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter! LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

LENTE! Verfraai uw tuin of balkon met een mooie tuinposter!

Keuze uit 9 bevestigingssystemen Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Keuze uit 9 bevestigingssystemen

Afwasbaar en weerbestendig ! Afwasbaar en weerbestendig !

Afwasbaar en weerbestendig !

De uitvinder van de tuinposter De uitvinder van de tuinposter

De uitvinder van de tuinposter

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin! Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Gedaan met donkere muren, personaliseer je tuin!

Een schutting plaatsen in uw tuin

Een schutting om uw tuin kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Ten eerste is uw tuin op deze manier afgeschermd, waardoor er niet zo maar wildvreemden in uw terrein op kunnen lopen. Ten tweede biedt een schutting enigszins privacy. Door een schutting te plaatsten, kunt u met mooi weer namelijk lekker in uw tuin zitten zonder dat u door iedereen bekeken wordt. Het plaatsen van een schutting heeft dus voordelen, maar zo’n houten wand ziet er niet altijd even fraai uit.

Privacy

Zoals gezegd zorgt een schutting ervoor dat u beschut kunt zitten in uw tuin. Daarnaast houdt het ongewenste gasten buiten de deur. De meeste mensen kiezen er bij het laten plaatsen van een schutting voor om deze te voorzien van een schuttingdeur. Op deze manier kunnen mensen alsnog vrij eenvoudig in uw tuin komen. Dit is echter niet meer het geval wanneer u de schutting laat beveiligen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een schuifslot aan de onder en/of bovenkant van de schutting, maar ook met een gewoon slot net onder de deurkruk. Zo kunt u uw tuin ook veililg afschermen wanneer u niet aanwezig bent.

Schutting opleuken

Schuttingen zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u er voor kiezen om een betonschutting te laten plaatsen, maar de kans is aanwezig dat u toch kiest voor een traditionele schutting van hout. Het merendeel van de mensen in Nederland kiest namelijk voor een dergelijke variant. Aangezien een schutting meestal eentonig van kleur is, heeft hij vaak een wat saaie uitstraling. U kunt er echter voor kiezen om hem wat op te leuken. Geef hem bijvoorbeeld een kleurtje of hang er een aantal bloemen aan om het grote vlak enigszins te breken. Om uw tuin een extra dimensie te geven kunt u er echter ook voor kiezen om een tuinposter aan te laten brengen op uw schutting. Hierdoor krijgt hij ineens een hele andere uitstraling.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is onderdeel van DTP STUDIO SCHUURMAN. Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij begonnen met het vervaardigen van tuindoeken en tuinposters. 

Lees verder

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via deze pagina of bekijk onze sitemap.

Blog

Bekijk onze artikelen via onze blog.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Privacy policy

Bekijk ons privacy beleid.